Awarded International Photographer & VIdeographer

About John Makris


Γεννημένος το 1989, ο Γιάννης Μακρής, είναι Επαγγελματίας Φωτογράφος & Βιντεογράφος με έδρα την Αθήνα. Σπούδασε Τεχνικός Τεχνολογίας Ίντερνετ, παρ’ολα αυτά, η αγάπη του για την φωτογραφία άσκησε μεγαλύτερη επιρροή στις επιλογές του. Είναι αυτοδίδακτος στην Φωτογραφία και στο Βίντεο, και μέσα απο πολύ μελέτη & εξάσκηση, κατάφερε να μετατρέψει το αγάπημένο του χόμπυ σε επάγγελμα. Παρ’οτι ειδικεύεται στην Φωτογραφία Γάμου & Love Story, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτόν τον τομέα. Οικογενειακές Φωτογραφήσεις, Πορτραίτα, Φωτογραφήσεις Προϊόντων & Φαγητού, Φωτογραφήσεις Χώρων & Εκδηλώσεων, καθώς και Παραγωγές Βίντεο Διαφόρων Ειδών, είναι κάποια απο τα αντικείμενα που επίσης αναλαμβάνει και έχει προυπηρεσία σε αυτά.

Η αγάπη του για την Φωτογραφία και το Βίντεο, ξεκίνησε απο πολύ νωρίς, καθώς απο την ηλικία των 14 ετών περίπου, ξεκίνησε να κάνει μοντάζ σε βίντεο για τους φίλους και τους συμμαθητές του, και σύντομα απέκτησε την πρώτη του compact φωτογραφική μήχανη. Το 2010, ήδη αναλάμβανε κάποια projects, και το 2013, ξεκίνησε επίσημα να αναλαμβάνει Φωτογραφήσεις Γάμων. Έχοντας φωτογραφήσει πολλούς γάμους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, απο το καλοκαίρι του 2016, ξεκίνησε να αναλαμβάνει Φωτογραφήσεις και στο εξωτερικό.

Ο Γιάννης Μακρής έχει βραβευτεί με 13 βραβεία φωτογραφίας σε παγκόσμιο επίπεδο και ήταν ανάμεσα στους 30 Καλύτερους Φωτογράφους Γάμου του Κόσμου για το 2016 (8η Θέση), σύμφωνα με το Wedaward.com.

Το κύριο αντικείμενο του, είναι ο γάμος, το ζευγάρι, η οικογένεια, ο άνθρωπος… Πιστεύει ότι δεν μπορείς να πετύχεις την κατάλληλη λήψη, απλώς και μόνο με το να είσαι άγρυπνος & γρήγορος, με το να είσαι πλήρως καταρτισμένος τεχνικά, με το να έχεις εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ή απλώς με το να έχεις φαντασία. Πιστεύει οτι χρειάζεται ο συνδυασμός όλων των παραπάνω, συν το γεγονός οτι χρειάζεται να αντιληφθείς οτι εφόσον φωτογραφίζεις ανθρώπους, περιλαμβάνονται συναισθήματα.

Αν μπορέσεις με την φωτογραφία σου να κάνεις αυτόν που τη βλέπει, να νιώσει συναισθήματα, να βιώσει εκείνη την στιγμή, να ξετυλιχτεί μπροστά του η ιστορία πίσω απο την φωτογραφία, τότε έχεις πετύχει. Έχεις συμβάλλει στο να μείνουν αναλλοίωτες, ολοκληρωμένες αναμνήσεις στη διάνοια των φίλων σου, καθώς μπορούν να τις ανασύρουν όλες κοιτώντας το άλμπουμ φωτογραφιών τους… Και ναι, τους λες πλέον φίλους σου, γιατί για να φτάσεις να γνωρίζεις τι θέλουν περισσότερο να θυμούνται, όλη αυτή η διαδικασία έχει δημιουργήσει ήδη μια σχέση φιλίας.


 

A few words from John Makris' clients

Testimonials

 • VAGGELIS & LINA
  VAGGELIS & LINA
  Μας χάρισες ζωντανές αναμνήσεις απο τον γάμο μας καθώς το ταλέντο σου είναι ολοφάνερο! Πάντα ευγενικός, διακριτικός, χαμογελαστός! Mας έκανες να ξεπεράσουμε το οποιοδήποτε άγχος και να απολαύσουμε κάθε στιγμή του γάμου μας. Έβγαλες τρομερές φωτογραφίες απο το πάρτυ μας - τις πιο αυθόρμητες εκείνης της ημέρας! Παρέμεινες μέχρι το πρωί εσύ και η συνεργάτης σου και έτσι έχουμε τόσες όμορφες φωτογραφίες απο εκείνη την ημέρα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι απο την εμπειρία της φωτογράφησης του γάμου μας! Σε ευχαριστούμε πολύ!

  (View Vaggelis & Lina's Photoshoot)
 • THEMIS & NINA
  THEMIS & NINA
  Θέλαμε να μας μείνει αξέχαστη η ομορφότερη μέρα της ζωής μας και να μπορούμε να την αναβιώνουμε σε κάθε ευκαιρία. Εμπιστευτήκαμε τον Γιάννη Μακρή (Just Shoot Creative) και δικαιωθήκαμε! Απολαυστική η διαδικασία φωτογράφησης όσο και τα αποτελέσματα... Ευχαριστούμε!

  (View Themis & Nina's Photoshoot)
 • NICK & DANIELA
  NICK & DANIELA
  What can we say? It wouldn't be enough! Thank you so much for everything! You made us feel so comfortable with the camera, you helped us with everything! And the pictures: AMAZING!!! We would choose you again and again as our wedding photographer! Perfect work! Thank you John Makris!

  (View Nick & Daniela's Photoshoot)
 • AGGELOS & ANASTASIA
  AGGELOS & ANASTASIA
  Υπέροχος άνθρωπος, μοναδικό ταλέντο, μια φοβερή εμπειρία φωτογράφησης με έναν πραγματικό καλλιτέχνη!!

  A great person with a unique talent, a wonderful experience of a photoshoot with a true artist!!

  (View Aggelos & Anastasia's Photoshoot)
 • Marios & Sabrina
  Marios & Sabrina
  We had a lot of fun with John as our photographer. The result of the photoshoot was amazing. Now, we have wonderful photos of us, our horses and the landscape. We did not know that we can be so photogenic. Thanks John for your time and we will see you soon again.

  (View Marios & Sabrina's Photoshoot)